N8

Presenteert

Musemnacht

Bel Paylogic Ticketlijn:
0900 – 9000 500 (€ 0,45 pm)

Bij vragen over je bestelling:
Bel: 0900 – 7295 644 (€ 0,40 pm)
Mail: customerservice@paylogic.nl

Ma – Vr: 09.00u – 19.00u
Za: 10.00u – 17.00u, Zo: gesloten
Za 2 nov: 10.00u – 20.00u

 

Koop hier je e-ticket of mobile ticket. Print je e-ticket uit en neem deze mee naar de Museumnacht. Fysieke tickets zijn te koop bij 400 Primera winkels. Museumnacht is alleen toegankelijk met een geldig ticket. Museumnacht tickets worden bij het eerste museum wat je bezoekt gescand en ingewisseld voor een polsbandje. Alleen met dit bandje om je pols krijg je vervolgens toegang tot andere deelnemende musea en (met korting) de afterparty’s. Na de Museumnacht geeft jouw -al dan niet losgeknipte- polsbandje je nog tot en met 31 december 2014 recht op 1 herhaalbezoek (m.u.v. Artis. Heesterveld en Rijksakademie alleen tijdens RijksakademieOPEN). Bewaar hem dus goed. Voor de officiële Museumnacht afterparty kun je een combi-ticket kopen, je krijgt dan twee e-tickets, de laatste lever je in bij de ingang van Club NYX.

In de ticketmodule vragen we jou ook om je stem uit te brengen op jouw favoriete projecten voor de N8 Sokkels. Stemmen is eenmalig en alleen mogelijk tijdens het kopen van je kaartje. Maak dus gebruik van die kans! Info over de projecten vind je op deze website onder de tab Sokkels.

50 musea
250+ activiteiten
Korting op verschillende afterparty's
Gratis GVB vervoer en pendelbus van 18:00 - 06:00 uur
1 herhaalbezoek
http://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=98097&point_of_sale_id=792

Sokkels

Wij trakteren jullie, de museumnachtbezoekers van 2014, graag op een beetje input. Jij mag het zeggen, wat wil je in 2015 zien in de musea van onze stad?

Laat het ons weten, stem op je favoriete project voor een Gouden N8 Sokkel van €20.000,- of een Zilveren N8 Sokkel van €10.000,-  dan zorgen wij dat het museum het kan uitvoeren. Onder de stemmers verloten we:

  • Een VIP arrangement. Je wordt thuis wordt opgehaald door een  chauffeur in een speciale Museumnacht bolide en je staat plus 1 op de gastenlijst van de besloten opening tussen de culturele crème de la crème van Amsterdam met je glaasje champagne.
  • Voor vijf anderen die hun stem uitbrengen hebben we een stoel aan de bestuurstafel gereserveerd: je krijgt de mogelijkheid om daadwerkelijk aan te schuiven aan de vergadertafel van de winnende musea om ze eens goed te voorzien van je ongezouten mening.

We reiken de N8 Sokkels uit tijdens de opening van de 15e Museumnacht in de Oude Kerk. Iedereen met een kaartje voor de Museumnacht is welkom op de uitreiking en kan daarna direct de openingsperformance mee pakken. Stemmen kan alleen als je een online een ticket voor de Museumnacht aanschaft. In de verkoopmodule vind je de optie om te stemmen. Informatie over de projecten kun je hieronder vinden.

 

Meer